Predsvadobná cesta

25. marca 2014, petranagyova, Nezaradené

Zorganizovať svadbu je veľmi náročné, preto začínam premýšľať nad predsvadobnou cestou. Dovolenka, ktorá prináša zaslúžený odpočinok po nekonečných svadobných prípravách. Keďže máme svadbu až 20. septembra, tak by sme mohli nejakú tú dovolenku alebo predĺžený víkend absolvovať ešte pred svadbou. A prečo nie? Prvá voľba padla na Paríž. Nájdeme tu krásne historické pamiatky a elegantné ulice s malými obchodíkmi. Paríž je jedno z najromantickejších miest, tak prečo to neskúsiť? Láka ma Eiffelova veža, katedrála Notre Dame, Víťazný oblúk, Louvre a mnohé ďalšie zaujímavosti.

Paríž

Paríž

Alebo ešte Benátky, mestečko kanálov a gondol. Je to taktiež miesto, ktoré bolo odjakživa považované za jedno z najromantickejších. Chcela by som si pozrieť Baziliku sv. Marka, preplaviť cez Canal Grande.

Benátky

Rialtsky most – Benátky

Nad exotickými destináciami ako Seychely a Maurícius alebo ostrovy Tahiti a Bora Bora som ani neuvažovala. Tie nás čakajú až po svadbe. Tieto miesta sú tak nádherné a ideálne na svadobnú cestu zamilovaných párov, že sa nebudeme chcieť nikdy vrátiť. Srdce ma bolí, keď vidím tieto nádherné pláže, čisté more, dokonalosť. Verím, že po svadbe nás čaká taká romantická, rozprávková a nezabudnuteľná dovolenka.

Seychely

Seychely


Maurícius

Maurícius

Ale zatiaľ sa teším na takú mini dovolenku, ktorá bude tiež krásna a hlavne romantická.Ešte zohnať nejaké lacné letenky, vybaviť si voľno v práci a ide sa na dovolenku. Veľmi sa teším a dúfam, že poteším aj nastávajúceho.